Prihaja kmalu: Knjiga za stare starše!

Ustvarite nepozabno personalizirano darilo za babice in dedke.

Označite v svojem koledarju! Kmalu bomo pri Malih junakih prvič predstavili knjigo o posebni vezi, ki jo spletejo vnučki in stari starši, najsibo to babica, dedek, ali pa kar oba!


Ne zamudite! Prijavite se za 15 % popusta ob izidu!

Prihaja kmaluRadi imamo stare starše

Stari starši skrbijo za nas, nas učijo in najpomembneje – nam vedno stojijo ob strani. Nova personalizirana knjiga Malih junakov za stare starše bo v ospredje postavila vse to in še več. Najpomembneje pa ja, da bo prikazala srčno ljubezen, ki jo vnučki in stari starši delijo; zdaj in za vedno.


Tudi oni si zaslužijo soj žarometov

Da bosta babi in dedi v knjigi videti kar najbolje, naši ilustratorji dneve in noči izpopolnjujejo njun videz. In to ne kar nekam tjavendan, saj oba bosta prisotna tudi na naslovnici! Želimo si, da ta knjiga stare starše in malega junaka prevzame že od prvega pogleda in si s tem prisluži častno osrednjo postavitev na knjižni polici.

Babica in dedek

Vsak dan z njimi je nepozaben

Trenutki, ki smo jih preživeli z našimi starimi starši, se nam za zmeraj vtisnejo v spomin, pa naj gre za skupno kuhanje, branje knjige ali pa igranje namizne igre … tovrstne (velike) malenkosti poskrbijo, da se med vnučki ter babico in/ali dedkom tvorijo močne vezi. V knjigi boste izbrali 10 najljubših trenutkov – z enim ali obema starima staršema – in z njimi ustvarili popolnoma personalizirano knjigo, ki bo vsem v veselje za veke vekomaj.