PREDSTAVITEV NOVE KNJIGE: Hura, Peter! Uspelo ti je!

Življenje je polno mejnikov – sploh ko govorimo o novorojenčkih in njihovih starših, ki jih skupaj premikajo.

Predstavljamo vam novo knjigo Hura, Peter! Uspelo ti je!, ki je že tretja junaška knjiga izpod peresa najbolje prodajanega avtorja NY Timesa Adama Wallacea. Prekrasne ilustracije so tokrat plod sodelovanja z izjemnim Jeremyjem Polonenom!

Nova knjiga bo luč sveta ugledala zelo kmalu! Če želite, da vas na dan izida o tem obvestimo, v spodnji obrazec vpišite svoj e-poštni naslov, in v vaš e-nabiralnik bo priletelo sporočilo s prav posebno češnjo na torti – kodo za 20-% popust le za vas!

Dovolim, da mi občasno pošiljate e-pošto z vsebinami Malih junakov in izvajate druge marketinške aktivnosti v skladu s Pravili o varovanju podatkov.


Hura, Peter! Uspelo ti je! je zabaven in srčen način obeleževanja in proslavljanja prvih malčkovih mejnikov, ki se jih bodo starši –zahvaljujoč tudi novi personalizirani knjigi – vedno spominjali. Knjigo boste seveda lahko oblikovali po svojih željah in izbrali zgodbe, ki v ospredje postavljajo dogodivščine vaših malčkov na potovanju skozi življenje. Izbirali boste lahko med številnimi ”prvič”, npr.: prvi zobek, prvi rojstni dan, prvi obisk zdravnika, prvi izlet, prvi nasmeh, prvi koraki, prvo kopanje, prvi izbruh jeze … torej med prvimi neprecenljivimi spomini, ki jih boste za vedno hranili v eni unikatni knjigi!

In medtem ko bo vaš malček plul po novem in razburljivem morju življenja, ga bo med njegovimi prvimi dosežki spremljal eden izmed petih prijateljev z izrazito osebnostjo. Želite, da ga spremlja pogumni, a čustveni vitez? Dogovorjeno! Morda prikupno zmedeni vesoljček? Zakaj pa ne? Kaj pa pravite na garaško, učenjakarsko sovo; rakuna – šaljivca z zlatim srcem ali radoživo prdulo vilo?

Personalizirana knjiga Hura, Peter! Uspelo ti je! bo poskrbela, da vaši ganljivi in na trenutke zabavni spomini ne bodo nikoli utonili v pozabo. Morda se boste zaradi knjige iskreno nasmejali, morda boste celo potočili solzo ali dve, a nekaj zagotovo drži: Hura, Peter! Uspelo ti je! bo ena izmed najbolj želenih knjig, ki bo vaše malčke še leta zibala v sladke sanje!