Edinstveno božično darilo za stare starše

Kupovanje daril ni lahka naloga. Ko pa govorimo o kupovanju daril za stare starše, je zadeva še bolj zahtevna. Kaj sploh lahko podariš človeku, ki je mirne volje prenašal tvoje glasne pevske vaje in se ni zmenil za lepljive prste na svojem pohištvu, in ki ti na vprašanje, kaj si želi za božič, odvrne le »ničesar ne potrebujem«? Ampak ne skrbite, Mali junaki smo tu za vas z našo novo knjigo za stare starše!

Samo ta teden (4. 11. – 10. 11.) vam ponujamo poseben 20 % popust na vse naše knjige za babice in dedke! ?

Koda: STARISTARSI20


Najlepše darilo je tisto iz srca

Za vas imamo odgovor na prej omenjeno vprašanje in vam z veseljem priskočimo na pomoč pri izbiri darila za najbolj čaroben čas v letu. In sicer – ja, uganili ste – z našimi knjigami za stare starše. V njih nastopajo vnuček in njegova babica, dedek ali pa oba, in se podajo na zabavne dogodivščine, ki le še okrepijo njihovo skupno vez. Knjige so personalizirane od A do Ž, srčne, prikupne in izredno cenjene s strani babic in dedkov.


Na voljo 3 različne knjige

Knjiga za babico

Naša knjiga za babico zagotovo na dan zvabi nasmeh, objem … morda tudi solzo ali dve sreče. Naravnost čudovita ideja za praznično darilo.  


Knjiga za dedka

Knjiga za dedka prikazuje poseben odnos med dedkom in vnukom/vnukinjo. Odnos, ki ga ni moč ubesediti, saj je vez med njima povsem edinstvena. Prav zaradi tega je darilo popolna izbira za starega starša ali pa od starega starša za vnučka. Odlična priložnost, da skupaj preživita (še) več časa.


Knjiga za oba stara starša

In nenazadnje je tu knjiga za babico in dedka. Zadnja stvar, ki si jo želimo je namreč ta, da bi se kdo počutil zapostavljenega. Presenetite ju s tem izvirnim in nevsakdanjim darilom, s katerim jima boste dali vedeti, koliko vam pomenita.