Najboljša božična darila za očke

Kaj kupiti očku, ki že ima vse?

Darilna kartica preprosto ne pričara enake čarobnosti, kot odpiranje darila na božično jutro, pa čeprav je iz trgovine z orodji. In koliko pripomočkov za žar že imate doma? Sploh se ne spuščajmo v te vode … Mislite, da res potrebuje še več enakih stvari? Morda pa si želi tisto posebno izdajo vseh sezon Razočaranih gospodinj, a po pravici povedano se tako pogosto ponavljajo po televiziji, da si jih lahko ogleda tudi tam. Kar si zares želi, je nekaj srčnega, nekaj, kar ga bo pogrelo pri srcu in spremljalo še leta in leta.

PSSSST! IMAMO REŠITEV!

Ko govorimo o očkih, smo prepričani, da smo odkrili skrivni recept, kako zaigrati na njihove prave note. Ni ga očka, ki ne bi oboževal svoje unikatne izdaje naše najbolje prodajane knjige “Ko bo Jaka velik – očkova zgodba”, kjer nastopata očka in njegova mala junakinja ali junak. Ker so si očki med seboj različni, se tudi njihove želje glede prihodnosti njihovih malčkov razlikujejo. Prav zato je ta knjiga takoooooo zelo osebna. V njej lahko personalizirate videz svojega malčka, očeta in izmed 27 zgodb izberete tistih 10, ki govorijo o malčkovi prihodnosti. To pa še ni vse! Da bo darilo res (p)osebno, lahko na prvo stran knjige dodate svoje lastno posvetilo.

In ne, nismo edini, ki mislimo, da je to darilo najboljše na svetu!

Ko so očki spoznali, da jih pod božično jelko čaka darilo, v katerem se skriva ta knjiga, so bili navdušeni! Če nam ne verjamete, imamo dokaze! Oglejte si njihove reakcije. Kar počasi. Bomo počakali.

Vidite? Ne hecamo se! Skoraj 100.000 očkov je to knjigo prejelo za lansko božično darilo, tako da ste, če iščete darilo, s katerim ga želite sezuti, na pravem naslovu. “Ko bo Jaka velik – očkova zgodba” in “Ko bo Julija velika – očkova zgodba” mu bo spodnesla tla pod nogami, ga pustila odprtih ust in nejevernih oči. Čeprav v knjigi nastopata samo očka in njegov malček, pa je to darilo, v katerem bo uživala celotna družina. Večerno branje bo postalo vaš najljubši del dneva!