Najboljše valentinovo darilo za starše? Kakopak!

Se še spomnite, kaj je pisalo na voščilnici, ki ste jo prejeli lansko valentinovo? Ali pa, katere vrste so bile rože? Mogoče se spomnite, kakšnega okusa so bile čokoladice? Točno tako – se nam je kar zdelo, da ne.

Čas je, da valentinovo povzdignete na višjo stopničko.

Na dan, ko želite svojim boljšim polovicam pokazati, koliko vam pomenijo, jim podarite nekaj, kar je narejeno samo zanje in se jih bo zares dotaknilo. PERSONALIZIRANO KNJIGO, v kateri v glavni vlogi nastopata malček in njegova mama oz. njegov očka. Smo solze sreče že omenili? Tako je, verjetno jih bo kar nekaj.

Personalizirane knjige za mame oz. očke in njihove malčke

 Spodnesite mu tla pod nogami!

Dame, želite svojega partnerja pripraviti do nenadzorovanega čustvenega izliva? Naj poskusi prebrati prvo stran “Ko bo Jaka velik – očkova zgodba”, ne da bi ob tem potočil cel potok solz! 110-% se mu bodo orosile oči in začel tresti glas. Ste že videli naše posnetke? V njih so glavni junaki pravi očki, točno takšni, ki jih lahko srečate vsak dan na ulici. In, kot lahko vidite spodaj, tudi najmočnejši med njimi zajokajo!

Sezujte jo!

In vsi kerlci, zamislite si, kako se ji bodo zasvetile oči, ko bo odprla knjigo “Ko bo Maja velika – mamina zgodba” in zagledala sebe in svojega malčka na prav vsaki strani, kjer skupaj raziskujeta, kaj vse bi malček lahko postal, ko odraste! Fantje, s tem darilom za valentinovo zagotovo ne boste zgrešili!

Naj vam ta izjemna priložnost ne zbeži za letošnje valentinovo. Ustvarite nekaj, kar ji bo zagotovo stopilo srce, nekaj kar je slajše od vsake čokolade!