Facebook Ad Specialist, ekipa Malih junakov išče prav tebe!

O podjetju in skupnih dogodivščinah

V podjetju Hurra Studios d.o.o. iščemo okrepitve. V spletni založbi, kjer izdajamo personalizirane knjige pod znamko Mali junaki / Hurrahelden / Urra Eroi / Hourra Heros / Hooray Heroes na 6 svetovnih trgih, se vsakodnevno srečujemo s številnimi izzivi, ki bi jih bili veseli tudi najbolj podkovani junaki.

Zaradi novih projektov iščemo nove talente, ki bodo s svojim znanjem pripomogli k celovitemu delovanju podjetja in bili pripravljeni sprejeti novo znanje, se prilagoditi dinamiki dela, in ki bodo hkrati naravnani k rešitvam dnevnih izzivov.

Še nekaj malega o nas in specifiki našega dela

Ker dnevno izdelamo tudi več 1000 personaliziranih knjig za posamezni trg in si ne želimo nič manj kot nasmejane obraze otrok po celem svetu, je naša glavna skrb optimizirano in tekoče delo na vseh področjih. Zato se poslužujemo dokazano uspešnih tehnik iz preteklosti, ki jih z rastjo podjetja dopolnjujemo s svežimi in domiselnimi pristopi, ki so po večini produkti lastnega znanja.

Smo popolna kombinacija?

OPIS DELOVNEGA MESTA

Mali junaki smo podjetje, v katerem je glavna skrb risanje nasmehov na obraze otrok po celem svetu s pomočjo naših čarobnih personaliziranih knjig, od katerih je prav vsaka ustvarjena samo enkrat – za vsakega malčka posebej. Pri uresničevanju svojega poslanstva v ekipi potrebujemo pomoč izkušenega strokovnjaka za digitalni marketing, ki bo ustvarjal in optimiziral Facebook kampanje.

Mojster Facebook oglaševanja bo skrbel za načrtovanje in izvedbo digitalnih oglaševalskih akcij z vodenjem, nadziranjem in analiziranjem izvedbe ter poročanjem o učinkovitosti kampanj.

PREGLED VAŠIH GLAVNIH NALOG

VAŠE NADNARAVNE MOČI SO:

OSEBNOSTNO STE:

KAJ VAM PONUJAMO …

… je roko na srce težko opisati z besedami! Najbolje se je prepričati na lastne oči.

Vseeno pa lahko poskusimo z omembo glavnih razlogov, zakaj bi si želeli delati pri nas:

Če menite, da ste pravi, da postanete naš nov junak, nam pošljite svoj CV in motivacijsko pismo in kaj kmalu se vam oglasimo.


Vabilo v deželo tam daleč, daleč …

Vsi, ki vas zanima razgibano timsko delo v kreativni ekipi, vljudno vabljeni, da nas s svojim znanji in izkušnjami navdušite in postanete del ekipe, ki je usmerjena k reševanju problemov, vzajemni komunikaciji, spodbujanju uspehov in rasti posameznika. Postanite veliki Mali junaki!

Zakaj se pridružiti Malim junakom?

Svoj življenjepis in motivacijsko pismo nam pošlji na e-poštni naslov: zaposlitev@malijunaki.si.