Naša najbolj prodajana personalizirana knjiga
"Ko bo Julija velika" zdaj tudi z očkom

Očetje so povsem običajni moški, ki zaradi ljubezni postanejo heroji, pustolovci, pevci pesmi in pripovedovalci zgodb – tistih najbolj srčnih. Tem očetom v čast smo prav kmalu izdali posebno in unikatno personalizirano knjigo, v kateri nastopajo skupaj s svojimi najmlajšimi.

Morda smo v preteklosti res postavljali mame v ospredje, a očetje ste bili ves čas v naših mislih. Po več kot 500.000 prodanih izvodih personalizirane knjige za otroke ''Ko bo Julija velika'' po celem svetu in po skoraj enakem številu prejetih vprašanj, kot je Matejev, ki pravi: ''Želel sem naročiti personalizirano knjigo zase in svojega sina, vendar nikjer ne najdem možnosti, kjer bi lahko spremenil pripovedovalca iz mame v očeta in ga prilagodil,'' smo hitro staknili glave, misija ''foter'' se je začela in tudi uspešno zaključila.

Naroči novo knjigo

Ker se naša kreativna ekipa ne zadovolji z manj kot najboljšim, smo si zadali, da očetov ne želimo navdušiti nič manj kot mame, od katerih prejemamo neprecenljive komentarje: ''Uf, najboljši ste, res! Zgodbe poznamo že na pamet, tako veliko je v uporabi'' in ''Res top. Odziva sina in hčere pa sploh ne morem opisati. Brez besed z mano na čelu!''

Kaj pravi oče?

Zatorej je bil celoten kreativni proces kot vožnja po snegu z letnimi pnevmatikami – razburljiv. Ste za hiter izlet po poteh nastajanja personalizirane knjige za otroke in očke? Pripnite se! Za začetek je bilo treba vsa besedila prilagoditi očetom. Saj veste, kakšni so očetje – čvrsti na zunaj in nežni znotraj, vendar, kar je najpomembneje, stvari povedo drugače kot mame. V procesu prepesnitve se je najpogosteje pojavilo vprašanje, ali bi oče nekaj rekel tako, kot smo si zamislili, ali ne. Le kdo bi to vedel bolje, kot avtor besedil, ki je obenem tudi oče 7-letnice, s pomočjo ostalih Malih junakov? Prvo branje, menjava besed in rim, drugo branje, sprememba vrstnega reda, n-to branje in hura, na konju smo!

No, morda bi bilo celo bolje jezditi samoroga, ki bi s skokom čez mavrico posul bleščice, in s tem zaključil celotni proces priprave personalizirane knjige za otroke. Pravzaprav pa je bil to šele prvi polčas napete tekme, v kateri je oče igral ključno vlogo v stilu Messija ali Ronalda. Le predstavljajte si ''fotrovo'' verzijo knjige brez upodobitve očeta; hja, prav smiselna zagotovo ne bi bila, kajne? Za vas smo pripravili nekaj kreativnih utrinkov nastanka očetove oblike obraza, pričesk in barv las ter brad.

Najboljše iz naše najbolj prodajane personalizirane knjige za otroke pa še vedno ostaja najboljše!

Zato še vedno sami:
• določite ime, spol in videz otroka,
• določite ime in videz očeta,
• izmed vsega skupaj 27 zgodb izberete 10 najljubših ter
• izberete posvetilo ali (še bolje) ga napišete sami.

Očetje, mame, družinski člani in prijatelji, naša družinam prilagojena knjiga ''Ko bo Jakob velik – očkova verzija'' je že na voljo. Če morda na to še niste pomislili – knjiga je čudovito darilo za fantke in punčke, no ... če smo popolnoma iskreni, kar za celotno družino.

Naroči novo knjigo