12 dni božičnih ponudb

Spet je tu najčarobnejši del leta! Božič se nezadržno približuje in samo za vas smo pripravili 12 prazničnih akcijskih ponudb!

Kako poteka naših 12 dni božičnih ponudb?

S prvo ponudbo začnemo 13. decembra; zadnjo – najboljšo – pa smo prihranili za božični večer! Vsak dan bomo na blog dodali novo dnevno ponudbo. Da, prav se prebrali; posamezna ponudba bo veljavna le na dan objave, zato bodite pripravljeni!

1. dan: 20 % popusta na vse personalizirane knjige!* /poteklo

Začnimo 1. dan božičnih ponudb v slogu! Samo za vas je tu 20 % popusta na
VSE PERSONALIZIRANE KNJIGE s kodo DNEVIBOZICA1. Zgrabite priložnost z obema rokama!

Vau, kakšen začetek, pa čeprav se šele ogrevamo!

*Omejena zaloga knjige, ki se sveti v temi


2. dan: 15 % popusta na vse knjige za dva /poteklo

Ja, prav ste prebrali! Drugi dan božičnih ugodnosti vam prinaša 15 % popusta na vse knjige za dva. Uporabite kodo DNEVIBOZICA2 in svojima malčkoma pričarajte z dogodivščinami prežeto knjigo, v kateri v glavnih vlogah nastopata kar oba.

Ponudba vključuje knjige Vajine najlepše dogodivščine – Marko in David, posebno rimano izdajo Vajine najlepše dogodivščine – Erik in Zoja in Vesel Božič, Gal in Lila.
Pohitite, ponudba je veljavna samo danes.


3. dan: Brezplačni božični album

Namesto starih, tisočkrat preposlušanih božičnih pesmi, smo pri Malih junakih sami posneli album božičnih pesmi. Prepričani smo, da vas bo čarobnost vsake pesmi tako prevzela, da jih boste z veseljem uvrstili na svoj seznam božičnih pesmi.

Ne le to – vsako pesem smo napisali, posneli in zapeli sami! Albumu lahko prisluhnete oz. ga prenesete na tej povezavi, poslušate pa ga lahko na tudi vseh platformah za pretakanje glasbe!


4. dan: 15 % popusta na vse božične knjige!* /poteklo

Naše božične knjige so polne čarobnosti, ki jo prinaša ta decembrski čas, seveda pa se v glavni vlogi zopet znajdejo vaši malčki. Za vas imamo tri različice božičnih knjig, med katerimi najdete tudi novost vseh novosti – knjigo, ki SE SVETI V TEMI! Uporabite kodo DNEVIBOZICA4 in si zagotovite najboljšo ceno!

Niste prepričani, katero izbrati? Preberite si ta članek, ki bo razblinil vse dvome!

*Omejena zaloga knjige, ki se sveti v temi


5. dan: Brezplačna personalizirana božična pobarvanka

Prebudite kreativnost v svojem malčku z našo BREZPLAČNO PERSONALIZIRANO BOŽIČNO POBARVANKO! Kliknite na povezavo, personalizirajte njegov videz, prenesite in natisnite pobarvanko ter pripravite barvice! Pobarvanko lahko prenesete neštetokrat!


6. dan: 20 % popusta na rojstnodnevno knjigo /poteklo

Gotovo poznate nekoga, ki bo kmalu slavil rojstni dan. Zaupajte nam na besedo, ko rečemo, da ni boljšega darila, kot je lastna personalizirana knjiga, ki te skozi zgodbe nauči še mnogih življenjskih modrosti. Samo danes je lahko personalizirana rojstnodnevna knjiga vaša z 20-% popustom s kodo DNEVIBOZICA6.


7. dan: 5 € popusta na vsa naročila /poteklo

Vemo, da že dolgo kukate na naše knjižne police, a sedaj je napočil čas, da naredite korak naprej. S kodo DNEVIBOZICA7 prihranite 5 € ob oddaji svojega naročila. Vaši malčki bodo navdušeni, ko se bodo zagledali na vsaki strani lastne personalizirane knjige, a naj vas opomnimo: naše knjige so že marsikoga spravile v jok, zato imejte pri roki robčke!

8. dan: Brezplačna personalizirana pobarvanka za dva

Naša PERSONALIZIRANA POBARVANKA ZA DVA je odličen način za zbližanje vaših dveh malčkov! Kliknite na to povezavo, personalizirajte njun videz, prenesite in natisnite pobarvanko ter navdušeno opazujte ustvarjalnost svojih malih junakov! Pobarvanko lahko natisnete neštetokrat, zato jo lahko podarite prav vsakemu!


9. dan: 20 % popusta na vse zimsko obarvane knjige /poteklo

Zima, zima bela,
vrh gore sedela,
pa tako je pela,
da popuste bo imela.

S kodo DNEVIBOZICA9 prihranite 20 % ob nakupu vseh naših personaliziranih knjig z zimsko noto. V to ponudbo spadajo knjige: Vesel Božič, Noel – svetim se v temi, Vesel Božič, Svit, Vesel Božič, Gal in Lila, Manja in pesmice za zimsko veselje, Julija in pesmice za praznične dni, Luka in skrivnost Božičkove kape ter Kaja in čudežni snežak.


10. dan: Brezplačna pobarvanka za vse letne čase

Odklikajte na povezavo, personalizirajte otrokov videz, nato prenesite in natisnite pobarvanko. Primerna je za vse priložnosti in letne čase, zato se je vaš sonček zagotovo ne bo zlahka naveličal!


11. dan: 15-% popust na knjigo “Ko bo Katarina velika – mamina in očkova zgodba” /poteklo

Mamam in očkom po vsem svetu se med prebiranjem te knjige, ki govori o odraščanju njihovih malčkov, rosijo oči. S kodo DNEVIBOZICA11 izkoristite 15 % popusta na naši najbolje prodajani knjigi Ko bo Leopold velik – očkova zgodba in Ko bo Katarina velika – mamina zgodba.
Ta knjiga je povod za fenomen jokajočih očkov in prepričani smo, da se boste temu pridružili tudi vi!


12. dan: 5 BREZPLAČNIH KNJIG!!!

Ja, prav ste prebrali. Na božični večer petim od vas ponujamo priložnost, da osvojite brezplačno personalizirano knjigo!

Kako lahko sodelujete:

V komentar Facebook objave objavite božično obarvano fotografijo, ki prikazuje, kako vi oz. vaši malčki uživajo v družbi naših knjig ali brezplačnih tiskank. Pregledali bomo prav vsako izmed vaših fotografij in izbrali 5 zmagovalcev, ki bodo s svojo fotografijo pričarali pravo božično vzdušje. Zmagovalce bomo razglasili v ponedeljek, 30. decembra, na Facebooku in jim poslali unikatno kodo za BREZPLAČNO KNJIGO!

Bodite hitri in bodite ustvarjalni! Fotografije sprejemamo samo prvih 48 ur od objave!