Božična darilna embalaža

Podarjate otroško knjigo Mali junaki za božič? Naši pridni škrati vam iskreno priporočajo, da jo podarite v prav posebni božični darilni embalaži. Ne le, da boste knjigo podarili na simpatičen način, božična darilna embalaža je tudi zabavna družabna igra za vaše najmlajše. Kako? Berite dalje ...

Čarobna darilna embalaža je primerna za vse knjige Mali junaki, na njej pa piše "Od tam daleč, daleč je Božiček prinesel nekaj čarobnega samo zate ..."

A čarobna darilna embalaža pa še zdaleč ni samo to. Je še mnogo, mnogo več.

Družabna igra Ujemi Božička

Vsaka božična darilna embalaža je tudi zabavna družabna igra Ujemi Božička, ob kateri boste starši s svojimi malčki preživeli neskončne zabavne in napete urice.

Na zadnji strani (na dnu) darilne embalaže je igralno polje za štiri igralce, k darilni škatli pa smo že priložili vse figure in dve igralni kocki, ki jih boste izrezali iz tršega papirja.

Igro lahko igrajo največ štirje in najmanj dva igralca. Pred začetkom igre vsak igralec svoje tri figure postavi domov, torej na označena barvna začetna polja izven glavne krožne poti, poleg tega pa na označena polja postavi tudi božične figure.

Igra se zaključi, ko na krožni poti ni več nobene božične figure.

Zmagovalec je tisti igralec, ki je nabral najvišje število točk, te pa se štejejo tako, da vsak igralec prešteje vse figure, ki jih je uspel izbiti (te prinašajo pozitivne točke), in vse figure, ki mu jih ni uspelo postaviti na krožno pot in so torej še vedno pri njem doma (te prinašajo negativne točke).

Tudi za starše, dedke in babice
Vzemite si čas in skupaj s svojimi malčki poskušajte Božička ujeti tudi vi.
Priložene figure in kocki
K darilni škatli smo že priložili igralne figure in dve igralni kocki.
Bolje od tablice in telefona
Da, to je ena tistih starih, dobrih namiznih iger, pri kateri vam telefon prav nič ne pomaga.
Neskončne urice zabave
Napeta, zabavna igra, polna preobratov. Le kdo je čigav zaveznik?
Za male in velike možgančke
Če boste želeli ujeti Božička, boste potrebovali veliko iznajdljivosti in malce sreče.

Doplačilo za čarobno darilno embalažo znaša 6,90 €. Za namen pošiljanja bo darilna embalaža še dodatno zavita v kartonasto kuverto.

Snami navodila