SUPER 7 KLUB

Nič nas ne razveseli bolj kot dejstvo, da naše personalizirane knjige romajo v roke mladih nadobudnih bralcev – pravih malih junakov! V znak zahvale za vaše sodelovanje pri širjenju bralne kulture vse naše čudovite stranke z nakupom naše unikatne knjige postanete člani Super 7 kluba!

Zakaj 7? Odgovor je sila preprost: ker je 7 naša srečna številka! Obenem pa vas bomo nič manj in nič več kot 7 tednov pred veliko nočjo in večjimi prazniki ter dogodki povabili k ustvarjanju popolnega personaliziranega darila z najvišjimi popusti sezone. Z oddajo naročila še pred začetkom nakupovalne mrzlice boste lahko popolnoma brez skrbi, ker bo knjiga na želen naslov prispela pravočasno.

Naš Super 7 klub vam nudi:

NAJVIŠJE POPUSTE leta,
• akcijske cene V PREDPRODAJI,
• izogib NAKUPOVALNI MRZLICI in GNEČI v nakupovalnih centrih,
• prejem knjige KREPKO PRED obdarovanjem,
• zabavna, EKSKLUZIVNA PRESENEČENJA!

Letos boste prejeli kode s popustom 7 tednov pred veliko nočjo, začetkom šole in božičem.

Poleg tega imamo v rokavu še nekaj asov, s katerimi vas bomo presenetili. Poleg pričakovanih sporočil 7 tednov pred omenjenimi dogodki, se bomo javili in vas pocrkljali tudi takrat, ko boste najmanj pričakovali.

Bodite torej pozorni na e-poštna sporočila, ki jih boste prejeli z naše strani 7 tednov pred odpiranjem daril, kajti vsebovala bodo visoke POPUSTE za POPOLNO personalizirano DARILO!