Pogosta vprašanja

Se je pri naročilu knjige Mali junaki pojavila kakšna težava ali pa le niste prepričani, kako izbrati najlepšo knjigo? Pobrskajte med našimi pogostimi vprašanji.

Se raje pogovorite po telefonu?

01 777 82 36 Na telefon smo dosegljivi od ponedeljka do petka, med 9. in 16. uro.

Na voljo smo vam tudi preko elektronske pošte:

zivijo@malijunaki.si

Za katero področje potrebujete pomoč?

Pomoč pri plačilu in dostavi

Kako lahko plačam?*
Ker želimo, da je spletno naročanje unikatnih daril kar se da udobno, smo za vas pripravili različne možnosti plačil, vi pa si izberite tistega, ki vam najbolj ustreza. Naročilo lahko poravnate takoj s plačilom s kreditno kartico, PayPal-om oz. nakazilom na junaški TRR ali pa znesek poravnate kar ob prevzemu paketa z gotovino. V kolikor želite svoj paket prevzeti osebno v poslovalnici, ni možnosti plačila ob prevzemu. Če določenega plačila v danem trenutku ni na voljo, se opravičujemo, delamo na tem, da napako odpravimo.
Kako opravim predplačilo na TRR?
Predplačilo na junaški TRR je preprosto! Po zaključku naročila boste na vaš elektronski naslov prejeli vse podatke, ki so potrebni za nakazilo. Svetujemo, da nakazilo opravite takoj po oddaji naročila, saj rok za izdelavo in dostavo prične teči šele po prejemu sredstev na junaški TRR. Ne pozabite: pred referenčno številko napišite 00, da bo plačilo šlo skozi.
Je možno tudi plačilo po povzetju?*
Seveda. Razumemo vse tiste, ki ne uporabljajo kreditnih kartic ali pa morda spletnemu nakupovanju ne zaupajo. V košarici preprosto označite možnost "Plačilo po povzetju" in za vaše naročilo boste plačali direktno dostavljalcu ob prevzemu paketa.
Kako hitro dobim paket?*
Mali junaki z izdelavo vsake knjigice pričnemo takoj po zaključenem plačilu (velja za naročila poravnana s kreditno kartico, PayPalom ali plačilom po predračunu) oz. oddaji naročila (v primeru plačila po povzetju). Z izborom "Hitre dostave" boste paket prejeli na želeni naslov najkasneje v 7 delovnih dneh (4,90 €), z izborom "Navadne dostave" pa boste paket prejeli najkasneje v 10 delovnih dneh (1,90 €). Če želite paket prevzeti osebno v poslovalnici, bo za vas ravno tako pripravljen najkasneje v 10 delovnih dneh, seveda brezplačno.
Kdo mi bo dostavil paket?
Paket vam bo dostavila služba GLS ali Pošta Slovenije. Ko bomo paket odposlali iz tiskarne, vam bomo na vaš elektronski naslov poslali obvestilo in informacijo o okvirnem času dostave.
Kaj se zgodi, če me v času dostave ne bo doma?
Priporočamo, da ste v času dostave na naslovu, ki ste ga navedli v naročilu. Pri oddaji naročila lahko navedete tudi naslov službe, a pri tem nujno navedite tudi ime podjetja, kjer vas dostavljalec lahko najde. Če v času dostave ne boste dosegljivi in bo nabiralnik premajhen za prejeti paket, vam bo dostavljalec pustil obvestilo o paketu, vi pa boste lahko v roku 4 delovnih dni svoj paket prevzeli na najbližjem prevzemnem mestu.
Lahko knjigo osebno prevzamem?*
Seveda. Svojo knjigo lahko prevzamete trenutno v Murski Soboti na naslovu Foto Šimonka, Kocljeva ulica 3, od ponedeljka do petka med 8:00 in 17:00 uro, ob sobotah med 8:00 in 12:00 in v Ljubljani na naslovu Mali junaki, Dunajska cesta 5, vsak delovni dan med 10:00 in 15:00 uro.

*Zaradi trenutne Covid-19 situacije osebni prevzem na nobeni od lokacij ni možen. Pri plačilu po povzetju priporočamo uporabo kartice.