Pogosta vprašanja

Se je pri naročilu knjige Mali junaki pojavila kakšna težava ali pa le niste prepričani, kako izbrati najlepšo knjigo? Pobrskajte med našimi pogostimi vprašanji.

Se raje pogovorite po telefonu?

01 777 82 36 Na telefon smo dosegljivi od ponedeljka do petka, med 9. in 16. uro.

Na voljo smo vam tudi preko elektronske pošte:

zivijo@malijunaki.si

Za katero področje potrebujete pomoč?

Pomoč pri personalizaciji junaka

Kaj vse lahko ob naročilu knjige personaliziram?
Mali junaki verjamemo, da smo na podlagi odzivov otrok in staršev našli popolno formulo za pravo stopnjo personalizacije otroških knjigic. Pri vsakem naročilu lahko določite spol in ime junaka, barvo in obliko las, ponekod še barvo oči, dodate lahko pegice ali očala in na koncu napišete še osebno posvetilo.
Kako dolgo je lahko otrokovo ime? Kaj se zgodi, če je predolgo?
Nobeno ime ni predolgo. V kolikor bi se zgodilo, da ima malček izjemno dolgo ime (več kot 19 znakov), nam pišite na zivijo@malijunaki.si. Vaše vprašanje bodo preučile starešine plemena Mali Junaki. V skladu z njihovimi navodili se bomo potrudili knjigico prilagoditi tako, da bo mogoče v njej uporabiti tudi ime novega malega junaka.
Je za daljša imena potrebno doplačilo?
Nikakor! Vse knjige so zasnovane na način, da je v besedilo mogoče vključiti katerokoli ime. Ne bi se nam zdelo pošteno, da bi le zaradi daljšega imena nekdo moral za knjigico plačati več ali da bi bili otroci z daljšimi prikrajšani. Najkrajše ime otroka, ki je prejel knjigico Mali junaki je vsebovalo le 2 črki (fantek po imenu An), najdaljše pa 19 črk (Aleksandra Elizabeta).
Lahko namesto pravega otrokovega imena podam otrokov vzdevek?
Izdelali vam bomo takšno knjigico, kot jo želite. Uporabite lahko otrokovo pravo ime ali pa njegov vzdevek. Lahko na primer uporabite otrokovo ime in priimek v posvetilu, v knjigi pa je uporabljen vzdevek.
Kako naročim knjigo z dvema personaliziranima junakoma?
Enostavno! V knjigi Tine reši mavrico oz. Tinkara reši mavrico je poleg glavnega junaka mogoče personalizirati tudi njegovega bratca, sestrico, prijatelja … Knjiga je danes ena najbolj zaželenih in odlično darilo, ko se vaš malček odpravlja na rojstnodnevno zabavo k prijatelju!
V našem bogatem naboru knjig imamo tudi eno namenjeno prav bratcem in sestricam. V njej se vaša otročka podajata na različne dogodivščine, ki so samo njune. Pa tudi od očka ali mamice. Odvisno od tega katerega pripovedovalca zgodbe izberete. Več o knjigi pa si lahko preberete tu, kjer se lahko poigrate z izgledom vaših malčkov takoj in zdaj.
Lahko dodam tudi osebno posvetilo?
Seveda! Pri vsaki knjigici lahko dodate osebno posvetilo. Nekaj primerov posvetil smo za vas že pripravili in jih boste lahko našli poleg okvirčka za vnos besedila, lahko pa si izmislite kaj unikatnega povsem sami in se pod posvetilo tudi podpišete. Zaradi različnih formatov knjig je tudi dolžina posvetila lahko različno dolga. Za vsako knjigo je pri okvirčku za vnos posvetila tudi števec, ki vam pove koliko vrstic in koliko znakov imate še na voljo.