Pogosta vprašanja

Se je pri naročilu knjige Mali junaki pojavila kakšna težava ali pa le niste prepričani, kako izbrati najlepšo knjigo? Pobrskajte med našimi pogostimi vprašanji.

Se raje pogovorite po telefonu?

01 777 82 36 Na telefon smo dosegljivi od ponedeljka do petka, med 9. in 16. uro.

Na voljo smo vam tudi preko elektronske pošte:

zivijo@malijunaki.si

Za katero področje potrebujete pomoč?

Pomoč pri naročilu knjige

Kaj storiti, če se ob naročanju pojavijo težave?
Naše poredne škrate imamo sicer pod strogim nadzorom, a če slučajno res naletite na napako, vas prosimo, da nas pokličete na 01 777 82 36 ali pa nam pišite na zivijo@malijunaki.si in zadevo bomo nemudoma rešili skupaj. Najpogosteje se napaka pojavi zaradi uporabe starejših različic spletnih brskalnikov, kot so naprimer starejše različice brskalnika Internet Explorer, zato priporočamo, da najprej poskusite z uporabo Google Chrome-a ali Mozilla Firefox-a.
Lahko knjigico pošljete kar otroku na dom?
Seveda! Pri zaključevanju naročila imate na voljo dva obrazca za vnos naslova. V prvega zapišite svoje podatke, ki veljajo za izstavitev računa, v drugega pa lahko vpišete podatke otroka, ki jih potrebujemo za dostavo paketa. Otrok bo paket prejel brez odkupnine in razvidne vrednosti, vi pa boste pred tem prejeli račun in ga poravnali.
Kako dolgo traja, da dobim knjigo?*
Po tem ko ste opravili naročila želene knjige, določili vsa spremenljiva polja in uspešno oddali naročilo, boste morali počakati največ 10 koledarskih dni. Vaše naročilo pošljemo čez 17 gora, 23 rek in 6 dolin. Tam je namreč čudežna dežela Malih junakov. Vsako knjigo izdelamo po naročilu, kar sploh ni tako zelo preprosto! Vsekakor se bomo trudili dostaviti izdelek na želen naslov prej kot v 10 dneh, vse pa je odvisno od našega zmaja (včasih zna biti prav len in mu moramo obljubiti cel tovornjak sladoleda, da se premakne).
V kolikor ste se malce pozno spomnili na rojstni dan, lahko izberete hitro dostavo in paket prejmete že najkasneje v 7 dneh. Še ravno pravi čas, da na praznovanje ne pridete praznih rok! V kolikor želite, lahko svoj paket tudi osebno prevzamete v Murski Soboti ali Ljubljani in se tako izognete strošku plačila.
Kakšen je strošek dostave?*
Strošek dostave je odvisen od izbranega načina dostave. Strošek klasične dostave, s katero paket prejmete v 10 koledarskih dneh, znaša 1,90 €. V kolikor želite paket prejeti v 7 koledarskih dneh in boste izbrali hitro dostavo, boste za dostavo odšteli 4,90 €. Osebni prevzem je brezplačen, za knjigo pa vam ne bo potrebno nikoli čakati več kot 10 delovnih dni.
Pri personalizaciji sem se zmotil. Lahko še sporočim popravke?
Seveda. Svoje popravke lahko sporočite do konca dne, v katerem ste oddali naročilo. Že naslednji dan bomo napreč pričeli s postopki za izdelavo knjigice in popravki ne bodo mogoči. Popravke nam sporočite kar na zivijo@malijunaki.si.
Nisem prejel nobenega potrditvenega sporočila po oddaji naročila
Ups! Kot kaže je ponagajal poredni škrat. Svetujemo, da preverite tudi nezaželeno pošto v svojem spletnem nabiralniku. V kolikor potrditvenega sporočila v roku ene minute po oddaji naročila tudi tja niste prejeli, nam to sporočite na zivijo@malijunaki.si. Vaše naročilo bomo preverili in vam sporočili ali bo potrebno naročilo ponovno oddati.
Nisem prejel podatkov za predplačilo na TRR.
Svetujemo, da preverite nezaželeno pošto v svojem spletnem nabiralniku. V kolikor tudi tja niste prejeli nobenega sporočila z informacijami, nam pišite na zivijo@malijunaki.si in ponovno vam bomo posredovali potrebne informacije.
Ali lahko prekličem naročilo?
Seveda. V kolikor boste svoj preklic sporočili do konca dne, v katerem ste oddali naročilo, je preklic mogoč s preprostim sporočilom na zivijo@malijunaki.si. Po predaji izdelka v tisk preklic naročila žal ni mogoč, saj gre za unikaten izdelek, ki se izdeluje po vašem naročilu.
Imam kodo za popust. Kako jo lahko uveljavim?
Preprosto! Kodo za popust uveljavite v drugem koraku košarice in jo potrdite s klikom na gumb. Končni znesek se bo po uveljavitvi kupona obračunal samodejno.
Moja koda za popust ne deluje
Ups, to je pa nerodno. Je morda koda kupona potekla ali pa ste po nesreči vnesli napačno kodo? Če je koda pravilno vnesena in je še vedno veljavna, nam pišite na zivijo@malijunaki.si in preverili bomo, kje se je zataknilo.
Kaj naj storim, če nisem zadovoljen s prejetim izdelkom?
V kolikor izdelek ni takšen, kot je bil obljubljen in ni v skladu z vašim naročilom, nas kontaktirajte na 01 777 82 36 ali na zivijo@malijunaki.si in nemudoma bomo uredili nastalo napako.

*Zaradi trenutne Covid-19 situacije osebni prevzem na nobeni od lokacij ni možen. Pri plačilu po povzetju priporočamo uporabo kartice.