Naša najbolj prodajana personalizirana knjiga ''Ko bo Julija velika'' kmalu tudi z očkom

Očetje so povsem običajni moški, ki zaradi ljubezni postanejo heroji, pustolovci, pevci pesmi in pripovedovalci zgodb – tistih najbolj srčnih. Tem očetom v čast bomo prav kmalu izdali posebno in unikatno personalizirano knjigo, v kateri bodo nastopali skupaj s svojimi najmlajšimi.

Morda smo v preteklosti res postavljali mame v ospredje, a očetje ste bili ves čas v naših mislih. Po več kot 500.000 prodanih izvodih personalizirane knjige za otroke ''Ko bo Julija velika'' po celem svetu in po skoraj enakem številu prejetih vprašanj, kot je Matejev, ki pravi: ''Želel sem naročiti personalizirano knjigo zase in svojega sina, vendar nikjer ne najdem možnosti, kjer bi lahko spremenil pripovedovalca iz mame v očeta in ga prilagodil,'' smo hitro staknili glave in misija ''foter'' se je začela.

Ker se naša kreativna ekipa ne zadovolji z manj kot najboljšim, smo si zadali, da očetov ne želimo navdušiti nič manj kot mame, od katerih prejemamo neprecenljive komentarje: ''Uf, najboljši ste, res! Zgodbe poznamo že na pamet, tako veliko je v uporabi'' in ''Res top. Odziva sina in hčere pa sploh ne morem opisati. Brez besed z mano na čelu!''

Pridobi 20 % popusta!

Ker vemo, s kakšnim navdušenjem pričakujete knjigo, vam podarjamo možnost, da si kot eni prvih zagotovite našo personalizirano knjigo za otroke in očete z 20% popustom! Vpišite svoj e-mail naslov in pridobite kodo, ki vam na dan izdaje knjige nudi 20 % popusta. Hura!

Kaj pravi oče?

Zatorej je bil celoten kreativni proces kot vožnja po snegu z letnimi pnevmatikami – razburljiv. Ste za hiter izlet po poteh nastajanja prihajajoče personalizirane knjige za otroke in očke? Pripnite se! Za začetek je bilo treba vsa besedila prilagoditi očetom. Saj veste, kakšni so očetje – čvrsti na zunaj in nežni znotraj, vendar, kar je najpomembneje, stvari povedo drugače kot mame. V procesu prepesnitve se je najpogosteje pojavilo vprašanje, ali bi oče nekaj rekel tako, kot smo si zamislili, ali ne. Le kdo bi to vedel bolje, kot avtor besedil, ki je obenem tudi oče 7-letnice, s pomočjo ostalih Malih junakov? Prvo branje, menjava besed in rim, drugo branje, sprememba vrstnega reda, n-to branje in hura, na konju smo!

No, morda bi bilo celo bolje jezditi samoroga, ki bi s skokom čez mavrico posul bleščice, in s tem zaključil celotni proces priprave personalizirane knjige za otroke. Pravzaprav pa je bil to šele prvi polčas napete tekme, v kateri oče igra ključno vlogo v stilu Messija ali Ronalda. Le predstavljajte si ''fotrovo'' verzijo knjige brez upodobitve očeta; hja, prav smiselna zagotovo ne bi bila, kajne? Za vas smo pripravili nekaj kreativnih utrinkov nastanka očetove oblike obraza, pričesk in barv las ter brad.

Če ste mislili, da nismo pomislili na njegova oblačila, obutev, pogled v očeh in njegovo celovito drugačnost, no, potem se motite. Čeprav bi si močno želeli – skoraj tako kot hladno osvežitev ob največji pripeki – pa vam na žalost vsega ne moremo razkriti že zdaj.

Kaj je novega?

Poleg najbolj očitne in pomembne spremembe v naši prvi personalizirani knjigi za otroke in očke, kjer oče postane pripovedovalec zgodbe, smo za vas pripravili še eno presenečenje:

Obstoječim 24 zgodbam bomo dodali nove, razburljive zgodbe – 3, če smo povsem natančni – košarkarja, upravljalca parka in arheologa. Uau, vse skupaj torej 27 zgodbic, ki vam bodo otežile delo. A ne belite si glave, gre za sladke skrbi, ko ne boste vedeli, katerih 10 zgodb je tistih ta najljubših, ki bi jih želeli vključiti v personalizirano knjigo.

Kaj se skriva za našimi ilustracijami?

Ilustracije, ki dopolnjujejo nove zgodbe, so prave umetnine, vsaka s svojim fascinantnim ozadjem. Navdih za upravljalca parka je ilustrator črpal iz lastnih obiskov ameriških nacionalnih parkov; očitno ga je najbolj navdušil NP Yosemite, ki ga je tudi uprizoril na ilustraciji za novo knjigo. Pri košarkarju lahko opazite značilnosti najboljšega igralca vseh časov, znanega po zabijanju z eno roko, ki je zaradi tega precej časa namesto na parketu preživel kar v zraku, posledično pa se ga je prijel vzdevek ''Air'' oz. ''zrak''. Veste, o kom govorimo? Podobnost je izjemna, mar ne? No, kar pa se tiče arheologa ... Vse skupaj se je pravzaprav začelo z idejo lastnika, ki je zaradi obsedenosti nečakinje s faraoni predlagal vključitev egipčanskih znakov. Le-ti pa vendarle ne pašejo v džunglo, zato smo ščepec misterioznosti dodali z majevskimi simboli in artefakti. Koliko jih opazite?

Najboljše iz naše najbolj prodajane personalizirane knjige za otroke pa še vedno ostaja najboljše!

Zato še vedno sami:
• določite ime, spol in videz otroka,
• določite ime in videz očeta,
• izmed vsega skupaj 27 zgodb izberete 10 najljubših ter
• izberete posvetilo ali (še bolje) ga napišete sami.

Očetje, mame, družinski člani in prijatelji, naša družinam prilagojena knjiga ''Ko bo Jakob velik – očkova verzija'' bo na voljo konec poletja. Če morda na to še niste pomislili – knjiga je čudovito darilo za fantke in punčke, no ... če smo popolnoma iskreni, kar za celotno družino.