Vse, kar si želite za božič, je …
naša personalizirana knjiga
"Vesel božič, Matevž!"

Hura! Najlepši čas v letu se pravkar začenja. Božič je prišel zgodaj! Personalizirana božična knjga »Vesel božič, Matevž« je po več mesecih sodelovanja z Božičkom in njegovimi palčki končno na voljo. Jelenčki že začenjajo z dostavo knjig najbolj pridnim, zato vam priporočamo, da svojo naročite pravočasno in se s tem izognete praznični gneči, ki sledi. Nikakor pa ne pozabite čarobne personalizirane knjige zapakirati v eno od naših čudovitih darilnih škatel.

Ustvari svojo knjigo

Božič je tisti del leta, ko svoj čas namenimo družini in prijateljem, cenimo vse, kar imamo, ter izkažemo svojo hvaležnost, obenem pa za večino izmed nas božično obdobje predstavlja tudi čas razbijanja glave pri iskanju popolnega božičnega darila za otroke. Še en par nogavic, tako debelih, da bi ogrele tudi Rudolfova kopita, je zagotovo prikupno in pozorno darilo, prav tako kot tudi nešteto drugih božičnih daril, ampak prav nobeno se ne more kosati s prisrčno, zabavno, čustveno in popolnoma personalizirano knjigo "Vesel božič, Matevž!"

Možnosti personalizacije

Modreci pravijo: "Na popravljaj, kar ni pokvarjeno," zato naš prepoznavni postopek personalizacije ostaja nespremenjen. Še vedno lahko določite ime in videz otroka:
• spol,
• barvo kože,
• obliko pričeske,
• barvo las,
• barvo oči,
• pegice in/ali očala (po izbiri).

Ampak to seveda ni vse ... Določite tudi vsebino knjige, pri čemer lahko izberete 10 izmed številnih prikupnih, rimanih zgodb s prijetnim ritmom, primernim za otroke vseh starosti. Prav vsaka stran v knjigi – od personalizirane naslovnice in posvetila na začetku do zaključne zgodbe na koncu – bo pričarala nepozabno božično vzdušje ne glede na to, katerih 10 zgodb boste izbrali za svojo personalizirano otroško božično knjigo. V vsakem primeru bo č-a-r-o-b-n-a!

Matevžu dela družbo …

… simpatična skupina junakov, ki ga bo spremljala in mu pričarala pravo božično vzdušje na njemu prijazen in razumljiv način.

Rimane, zabavne in preprosto razumljive zgodbice so izključno za personalizirano otroško božično knjigo Malih junakov nastale pod peresom Adama Wallacea, ki se že tretje leto zapored nahaja v samem vrhu najbolje prodajanih avtorjev New York Timesa.

Personalizirano darilo brez darilne škatle? Ne pri Malih junakih!

Tik nad besedilom si lahko ogledate Matevžev neprecenljiv izraz na obrazu, ko odpre svojo darilno škatlo. Ilustracija pooseblja božični duh, kakršnega si želimo, da bi občutili prav vsi otroci, obdarjeni z našimi personaliziranimi knjigami. Vse naše darilne škatle – vključujoč posebno božično darilno škatlo – niso zgolj škatle, ampak tudi zabavne družabne igre. Ujemi Božička je namizna igra, ki jo lahko igrajo največ štirje in najmanj dva igralca, spodbuja pa božično veselje in radost skozi celotno praznično obdobje. Poiščite srečo v tistih stvareh, ki vžigajo iskrice v vaših očeh. Prižgite si iskrico v prazničnih dneh, izvabite z ustnic svojih nasmeh. Naj bo nasmehov čim več!

Zakaj ne bi preskočili nakupovalne mrzlice in brez pretiranega cirkusa opravili božične nakupe že danes? Naša nova personalizirana božična knjiga za punčke in fantke je že na voljo.

Ustvari svojo knjigo