Vse, kar si želite za božič, je …
naša personalizirana knjiga "Vesel božič, Matevž!"

Ne, naj vas ne skrbi, ne gre za napako. Čeprav je poletje v polnem razmahu, smo Mali junaki z mislimi že pri božiču. Ker vestno skrbimo za svoje poletne postave, se raje kot s sladoledom v teh vročih dneh hladimo z našo novo božično knjigo, ki jo pridno pripravljamo za vas in ki bo na voljo že od 1. oktobra dalje. V redu, priznamo, morda tu in tam vseeno pojemo sladoled ali dva – zasluženo.

Božič je tisti del leta, ko svoj čas namenimo družini in prijateljem, cenimo vse, kar imamo, ter izkažemo svojo hvaležnost, obenem pa za večino izmed nas božično obdobje predstavlja tudi čas razbijanja glave pri iskanju popolnega božičnega darila za otroke. Še en par nogavic, tako debelih, da bi ogrele tudi Rudolfova kopita, je zagotovo prikupno in pozorno darilo, prav tako kot tudi nešteto drugih božičnih daril, ampak prav nobeno se ne more kosati s prisrčno, zabavno, čustveno in popolnoma personalizirano knjigo "Vesel božič, Matevž!"

15 % popusta samo naslednjih 72 ur!

Božič v srcu je tisti, ki pričara božično vzdušje. In ker Mali junaki nosimo božič v srcu že lep čas, vam predstavljamo zgodnje božično darilo – od nas za vas – 15 % popusta za najbolj personalizirano božično otroško knjigo.

Ni vam več treba iskati nepozabnega božičnega darila za punčke in fantke, ker ste ga ravnokar našli. V spodnji prostor hitro vpišite svoj elektronski naslov in si zagotovite kodo, ki vam na dan izdaje knjige nudi 15 % popusta.

Možnosti personalizacije

Modreci pravijo: "Na popravljaj, kar ni pokvarjeno," zato naš prepoznavni postopek personalizacije ostaja nespremenjen. Še vedno lahko določite ime in videz otroka:
• spol,
• barvo kože,
• obliko pričeske,
• barvo las,
• barvo oči,
• pegice in/ali očala (po izbiri).

Ampak to seveda ni vse ... Določite tudi vsebino knjige, pri čemer lahko izberete 15 izmed 30 prikupnih, rimanih zgodb s prijetnim ritmom, primernim za otroke vseh starosti. Prav vsaka stran v knjigi – od personalizirane naslovnice in posvetila na začetku do zaključne zgodbe na koncu – bo pričarala nepozabno božično vzdušje ne glede na to, katerih 15 zgodb boste izbrali za svojo personalizirano otroško božično knjigo. V vsakem primeru bo č-a-r-o-b-n-a!

Matevžu dela družbo …

… 30 likov – nekateri izmed njih so značilni za čarobni decembrski čas kot sam Miklavž, drugi netipični kot velikonočni zajček. Prav vsak izmed njih pa ima posebno vlogo v najbolj personalizirani božični knjigi za otroke. Liki bodo otrokom pričarali pravo božično vzdušje na njim prijazen in razumljiv način.

Rimane, zabavne in preprosto razumljive zgodbice so izključno za personalizirano otroško božično knjigo Malih junakov nastale pod peresom Adama Wallacea, ki se že tretje leto zapored nahaja v samem vrhu najbolje prodajanih avtorjev New York Timesa.

1. oktober …

… se morda zdi precej oddaljen, vendar je za marsikaterega starša bližje, kot so njihove težko pričakovane sanje – prespana noč. V manj kot dveh mesecih boste spoznali like iz naše nove personalizirane božične knjige in izvedeli, kaj le-ti menijo o najlepšem času v letu. Naj jih naštejemo zgolj nekaj: Klavir, Duh božične preteklosti, sedanjosti in prihodnosti, Arktični volk, Božična nogavica in Orka.

Personalizirano darilo brez darilne škatle? Ne pri Malih junakih!

Tik nad besedilom si lahko ogledate Matevžev neprecenljiv izraz na obrazu, ko odpre svojo darilno škatlo. Ilustracija pooseblja božični duh, kakršnega si želimo, da bi občutili prav vsi otroci, obdarjeni z našimi personaliziranimi knjigami. Vse naše darilne škatle – vključujoč posebno božično darilno škatlo, ki bo vsak čas okrašena z vsem potrebnim božičnim dekorjem – niso zgolj škatle, ampak tudi zabavne družabne igre. Ujemi Božička je namizna igra, ki jo lahko igrajo največ štirje in najmanj dva igralca, spodbuja pa božično veselje in radost skozi celotno praznično obdobje. Poiščite srečo v tistih stvareh, ki vžigajo iskrice v vaših očeh. Prižgite si iskrico v prazničnih dneh, izvabite z ustnic svojih nasmeh. Naj bo nasmehov čim več!

Zakaj ne bi preskočili nakupovalne mrzlice in brez pretiranega cirkusa opravili božične nakupe že v oktobru? Naša nova personalizirana božična knjiga za punčke in fantke "Vesel božič, Matevž!" bo na voljo že od 1. oktobra.