Personalizirana knjiga

Družina Tomažič

Popolno božično darilo za 5-člansko DRUŽINO!

Božič je čas družine in čas topline. Tokrat prvič predstavljamo knjigo, kjer personalizirate 5 družinskih članov! Tako je, 3 otroci + mama + oče = najboljše darilo, namenjeno vsej družini! Otroci in starši vsi pokamo od ponosa, ko na platnici knjižne uspešnice zagledamo svojo podobo. Božič bo tako ob prebiranju smešnih in odštekanih rim nepozaben, družinske vezi pa močne in edinstvene.

Starost:
0 - 99 let
Št. strani:
28 strani
Vezava:
trda vezava
Format:
ležeči A4
Cena
49,00 € 44,00 €

Ustvarite svojo knjigo

3 otroci + mama + oče
Naaajboljša možna knjiga - daleč naokoli! Vsi družinski člani se v svoji izbrani personalizirani podobi pojavljajo na vseh straneh knjige. 3 otroci + mama + oče skozi zabavne prigode spoznajo, da nič na svetu ni tako pomembno, kot je družina. Na voljo sta tudi knjigi za tri- in štiričlansko družino.
Več kot 2 milijona prodanih knjig
Že več kot dva milijona naših knjig je razveselilo malčke in njihove družine! Nekateri se ob branju smejijo, drugi (no, velika večina) toči solze sreče. Ustvarite svojo in se podajte na čustveno vožnjo!
Popolno božično darilo
Podarite popolno božično darilo vsej družini! Največje sanje in najboljši pripetljaji so sedaj na dosegu roke. Ravno pravi čas - v času božiča, ko vsi verjamemo v čudeže. Otroci ali otroci po srcu, vsi se razveselijo trenutka, ko na naslovnici knjižne uspešnice zagledajo svojo podobo. Pripravite se na iskrice v očeh!

Ustvarite knjigo zdaj!
Naj se dogodivščina začne!