Personalizirana knjiga

Družina Erjavec

Tokrat predstavljamo knjigo, kjer personalizirate 3 družinske člane! Tako je, otrok + mama + oče = najboljše darilo, namenjeno vsej družini! Otroci in starši pokajo od ponosa, ko na platnici knjižne uspešnice zagledajo svojo podobo. Očetovski dan bo tako ob prebiranju smešnih in odštekanih rim nepozaben, družinske vezi pa močne in edinstvene.

Cena: od
43,99 €

Ustvarite svojo knjigo

1 otrok + mama + oče
Naaajboljša možna knjiga - daleč naokoli! Vsi družinski člani se v svoji izbrani personalizirani podobi pojavljajo na vseh straneh knjige. Otrok + mama + oče skozi zabavne prigode spoznajo, da nič na svetu ni tako pomembno, kot je družina. Na voljo sta tudi knjigi za štiri- in petčlansko družino.
Več kot 3 milijone prodanih knjig
Že več kot 3 milijone naših knjig je razveselilo malčke in njihove družine! Nekateri se ob branju smejijo, drugi (no, velika večina) toči solze sreče. Ustvarite svojo in se podajte na čustveno vožnjo!
Popolno družinsko darilo
Podarite popolno darilo vsej družini! Največje sanje in najboljši pripetljaji so zdaj na dosegu roke. Presenetite otroke in otroke po srcu; prav vsem se bo v spomin zapisal trenutek, ko bodo na naslovnici knjižne uspešnice zagledali svojo podobo. Pripravite se na iskrice v očeh!

Ustvarite knjigo zdaj!
Naj se dogodivščina začne!