Vse najboljše!

Ti dve besedi bosta samo danes skupaj z rojstnodnevno pesmijo, ki je najbolj priljubljena pesem na svetu, razveselili 18 milijonov slavljencev po vsem svetu. Nič ni lepšega kot otrokov obraz, žareč v soju rojstnodnevnih svečk ob vzklikih: ''Vse najboljše!'' na ta (p)oseben dan. Iskrena fraza, prežeta z dobrimi željami, si nedvomno zasluži svoj lastni spomenik – a ne kar nekega, temveč takšnega v obliki personalizirane otroške rojstnodnevne mojstrovine. Ta sestoji iz čudovito ilustriranih listov, spetih med trdi platnici, ki objemata in varujeta vse lepe želje na enem mestu – v rojstnodnevni knjigi, ki je primerna za otroke do 12. leta starosti. In seveda ponosne starše vseh starosti!

Ekskluzivna ponudba!

Ker z največjim veseljem širimo veselje in lepe rojstnodnevne želje imamo za vas PRESENEČENJE v obliki popusta! S svojimi malčki boste lahko uživali ne le ob branju naše knjige, temveč tudi ob sladoledu ali vroči čokoladi – za isto ceno! To pa je zares enkratna ponudba! Kot naša rosjtnodnevna knjiga!

V spodnji obrazec vpišite svoje ime in e-poštni naslov in prejeli boste kodo s 15 % popusta. Hura! Dodajte pa tudi ime in rojstni dan vašega malega junaka in še pravočasno boste prejeli prijazen opomnik, kdaj je potrebno oddati naročilo, da bo knjiga pri vas!

Kaj jo dela edinstveno?

Tako kot vsako rojstnodnevno praznovanje mora biti tudi personalizirana rojstnodnevna knjiga noro z-a-b-a-v-n-a! Zato smo k nadaljevanju serije, ki se je začela z "Vesel božič, Rožle", med drugim povabili krdelo surikat, družino opic, orla in podvodnega konja, s katerimi bo slavljenec proslavil ta radostni dogodek. No, nikakor ne smemo pozabiti na vesoljca in zmaja, uspelo pa nam je na to stran mavrice zvabiti celo samoroga! Seveda pa to niso vsi; komaj čakamo, da jih spoznate!

Zakaj je rojstnodnevna knjiga odlično personalizirano darilo?

Huh, kje začeti? Za razliko od vsakdanje knjige ali igrače boste v to personalizirano knjigo zlili svoje srce in dušo. Kot pri vseh naših knjigah poimenujete glavnega junaka in določite njegov videz z izbiro tena kože, barve in oblike las ter oči, dodate lahko tudi očala ali pegice – skladno z videzom slavljenca ali slavljenke, seveda! Personalizacijski postopek je zabaven in preprost, še bolj zabavno pa je opazovati malčka, ki odkrije, da je na naslovnici in vseh straneh knjige prav on v družbi likov, ki ste jih izbrali vi. Dodajte še svoje lastno posvetilo in zagotavljamo vam, da bodo brali in cenili svojo rojstnodnevno knjigo ne le to leto, ampak tudi vsa naslednja. In vsak dan – od rojstnega dne do rojstnega dne.

Ustvari svojo knjigo

Kaj pa pravijo rojstnodnevni prijatelji?

Še eno zelo dobro vprašanje! Vsak lik zaželi slavljencu ali slavljenki nekaj drugačnega in zabavnega. Gepard otroku sporoča, naj nikoli ne obupa, zmaj modruje o pogumu, sova pa spodbuja vedoželjnost. Z vsemi liki se je Adam Wallace, eden najbolje prodajanih avtorjev New York Timesa, dodobra spoprijateljil, združili so moči in besede so našle mesto, ki jim je namenjeno. Na vas pa je, da se odločite, katerih 10 želja boste podarili otroku, naši liki pa jih bodo predali na prikupen način preko lahko berljivih pesmi. Pokukajte pod ovijalni papir in se prepričajte sami …

Tukaj rojstnodnevna surikata otroku predstavi edinstvenost:

Aleks, Aleks, vse najboljše! To želim ti jaz.
A kdo sem jaz? No, kdo? In kako me prepoznaš?
Kako veš, da sem jaz res jaz,
da to je moj obraz?

Sem ljubka mala surikata in to moja je družina.
Vsi smo si zelo podobni in to je naša kraljevina.
A čeprav kot jajce jajcu smo si slični,
smo vsi zelo različni.

Jaz hiter sem kot strela: Hop, v rov in že me ni.
Moj bratranec Darko pa s polži se lovi.
Moj brat Marko rad s sosedo se podi,
moja sestra Breda pa ves dan uživa, ko na soncu ždi.

Tudi ti si unikat, tvoj obraz, tvoj stas, tvoj glas.
Še na tvoji glavi lasu ni podoben las.
Enkraten si, to je dejstvo, in to si res zapomni.
Zakaj? Ker se moraš imeti rad prav takšen, kakršen si.

Povodni konj pa pomen prijaznosti:

Kukuc, pssst! Mina, tukaj sem.
Pod temle lokvanjem se skrivam.
Povodni konj sem pravcati,
saj v vodi rad prebivam.

Morda res nisem eleganten,
tudi če v gvant bi me oblekli.
Znam pa biti kar galanten -
kot so v starih časih rekli.

Galanten, prijazen – reci, kot hočeš,
samo da rečeš še hvala in prosim,
pa tudi, če kdaj preprosto pač nočeš.
To je nauk, ki v srcu ga nosim.

Samo poglej, Mina, ta ptička dva,
kako rada se imata.
Ljubezen takšna lahko se rodi,
prijaznost je tista, ki odpira vrata.

Darilo, ki osreči ... vsako leto znova

Prav zaradi tega govorimo o najboljšem personaliziranem rojstnodnevnem darilu! Zagotavljamo vam, da bo knjiga s svojimi očarljivimi ilustracijami in zabavnimi pozitivnimi sporočili v uporabi znova in znova in znova. "Vse najboljše, Lora" pooseblja rojstnodnevno zabavo med dvema platnicama in bo brez dvoma risala iskrene nasmehe leta in leta. Hura!

Ustvari svojo knjigo