Rojstnodnevna darilna embalaža

Podarjate otroško knjigo Mali junaki vaši malčici za rojstni dan? Naše pridne pikapolonice vam priporočajo, da jo podarite v pisani rojstnodnevni darilni embalaži. Ne le, da boste knjigo podarili na ličen in simpatičen način, rojstnodnevna darilna embalaža je tudi zabavna družabna igra za vaše najmlajše.

Rojstnodnevna darilna embalaža je primerna za vse knjige Mali junaki, na njej pa piše "Vse najboljše za te ..."

A rojstnodnevna darilna embalaža še zdaleč ni samo to. Je še mnogo mnogo več.

Družabna igra Mavrična cesta

Vsaka rojstnodnevna darilna embalaža je tudi zabavna družabna igra, ob kateri bodo vaši malčki, njihovi prijatelji pa seveda tudi vi preživeli neskončne urice zabave.

Na zadnji strani (na dnu) darilne embalaže je ilustracija treh mavričnih cest. Igra je zelo preprosta, a hkrati napeta, zabavna in polna preobratov. Zmagovalec igre je tisti igralec, ki po mavrični cesti svojega samoroga prvi pripelje v cilj do zlate krone. Na poti do cilja pa ga čaka kopica ovir: vse od grozečih nevihtnih oblakov, zlobne čarovnice do ostalih sotekmovalcev.

Igro lahko igrajo največ trije samorogi (trije igralci) in ena zlobna čarovnica. Zlobna čarovnica v igri ne more zmagati, njena naloga je le, da samorogom otežuje pot do zlate krone in se ob vsakem uspehu privoščljivo nasmeji.

Družabna igra Mavrična cesta ima tri težavnostne stopnje, med seboj pa se razlikujejo po tem, koliko ovir igralci postavijo na mavrične ceste in kakšno vlogo ima zlobna čarovnica.

Tudi za starše, dedke in babice
Vzemite si čas in se igro Mavrična cesta z malčki igrajte tudi vi.
Priložene figure in kocka
V darilno škatlo smo že priložili vse figure in igralno kocko. Naj se igra prične.
Neskončne urice zabave
Različne težavnostne stopnje zagotavljajo vedno nove izzive in nepričakovane preobrate.

Doplačilo za rojstnodnevno darilno embalažo znaša 4,90 €. Za namen pošiljanja bo darilna embalaža še dodatno zavita v kartonasto kuverto.

Snami navodila