Darilna škatla Rojstnodnevna zabava

Želite že tako popolno personalizirano rojstnodnevno darilo še nadgraditi? Naša darilna škatla Rojstnodnevna zabava je točno to, kar iščete! Kakovostna darilna škatla pa je še več kot samo to – obenem je namreč tudi izjemno zabavna družabna igra z liki, ki vašemu malčku delajo družbo tudi v knjigi.

Družabna igra Sladkosnedi samorog

Navodila za igro:

  • Okroglo igralno figuro samoroga postavite na okroglo polje s torto levo zgoraj.
  • Premešajte karte in prve tri z motivom navzdol postavite na mesta, označena s +3, +5 in +10. Preostanek kart položite v vrste eno ob drugo, prav tako z motivom navzdol.
  • Igralci izmenjaje iščete pare. Tisti, ki ga najde, naglas zavpije: ‘’Hura!’’ in z igro nadaljuje. Neujemajoče se kartice obrnete z motivom navzdol.
  • Ko odkrijete karto s samorogom, premaknete okroglo igralno figuro za eno mesto v desno. Ko pa odkrijete karto z rojstnodnevno torto, okroglo igralno figuro premaknete za eno mesto v levo.
  • Zmaga tisti, ki zbere največ točk do takrat, ko:
    a. okrogla figura samoroga doseže skrajno desni položaj in poje torto ali
    b. parov ni več na voljo.
  • Navadni pari so vredni 1 točko. Tisti pari, ki imajo eno od kart na mestih +3, +5 ali +10, pa so vredni 3, 5 ali 10 točk.
Vključite vso družino
… in se zabavajte ob igri spomina v družbi samorogov.
Za začetnike in izkušene igralce
Primerna za otroke vseh starosti – sami določite število parov, ki jih boste vključili.
Za boljši spomin in koncentracijo
Zabaven način za prijetno druženje in učenje!

Izjemno zabavna igra spomina kot nadgradnja čudovite personalizirane knjige z vašim malčkom v vlogi rojstnodnevne zvezdice. Zares popolno darilo!