Rojstnodnevna darilna embalaža

Podarjate otroško knjigo Mali junaki vašemu malčku za rojstni dan? Naše pridne pikapolonice vam priporočajo, da jo podarite v pisani rojstnodnevni darilni embalaži. Ne le, da boste knjigo podarili na ličen in simpatičen način, rojstnodnevna darilna embalaža je tudi zabavna družabna igra za vaše najmlajše.

Rojstnodnevna darilna embalaža je primerna za vse knjige Mali junaki, na njej pa piše "Vse najboljše za te ..."

A rojstnodnevna darilna embalaža še zdaleč ni samo to. Je še mnogo mnogo več.

Družabna igra Dirka tisočletja

Vsaka rojstnodnevna darilna embalaža je tudi zabavna družabna igra, ob kateri bodo vaši malčki, njihovi prijatelji pa seveda tudi vi preživeli neskončne urice zabave.

Na zadnji strani (na dnu) darilne embalaže je ilustracija treh dirkalnih cest. Igra je zelo preprosta, a hkrati napeta, zabavna in polna preobratov. Zmagovalec igre je tisti igralec, ki svojo formulo prvi pripelje v cilj. Na poti tja pa ga čaka kopica ovir: vse od spolzkih oljnih madežev, hitrega policista do ostalih sotekmovalcev.

Igro lahko igrajo največ tri formule (trije igralci) in en policist. Policist v igri ne more zmagati, njegova naloga je le, da formulam otežuje pot do cilja in se ob vsakem uspehu privoščljivo nasmeji.

Družabna igra Dirka tisočletja ima tri težavnostne stopnje, med seboj pa se razlikujejo po tem, koliko ovir igralci postavijo na ceste in kakšno vlogo ima policist.

Tudi za starše, dedke in babice
Vzemite si čas in se igro Dirka tisočletja z malčki igrajte tudi vi.
Priložene figure in kocka
V darilno škatlo smo že priložili vse figure in igralno kocko. Naj se igra prične.
Neskončne urice zabave
Različne težavnostne stopnje zagotavljajo vedno nove izzive in nepričakovane preobrate.

Doplačilo za rojstnodnevno darilno embalažo znaša 4,90 €. Za namen pošiljanja bo darilna embalaža še dodatno zavita v kartonasto kuverto.

Snami navodila