Zakulisje dežele Malih junakov

Hajli, hajlo. Dobrodošli v zakulisju naše dežele. V zaodrju. V backstagu. Skratka na mestu, kjer vam bomo ponudili vpogled v nastajanje naših knjig, naš vsakdan, naše ustvarjanje in predvsem v delovanje vseh članov naše ekipe.

_mg_7726-edit

Rado (z brado) in Mic (levi), ustanovitelja Malih junakov, skupaj z večno Deso Muck in Žigo X Gombačem. Oba sta za nas že napisala super otroške knjige.

Ne boste verjeli, a Mali junaki smo iz mini podjetja dveh entuziastov, ki sva pred nekaj več kot tremi leti ob osvajanju Šmarne gore prišla na idejo o malce drugačnih otroških knjigah, postali pravo pleme. Zdaj nas je v ekipi na trenutke tudi več kot 20. V ožji ekipi, tisti, ki s srcem in dušo živi za Male junake, nas je 7, vsak dan pa so ob snovanju novih knjig še ilustratorji, avtorji, lektorji, uredniki in seveda pridne ročice gospodičen v naši tiskarni.

Mali junaki trenutno delujemo na petih tržiščih. Najbolj domače se seveda počutimo v Sloveniji, migamo na Hrvaškem, vse sile pa smo pred mesecem dni usmerili v predstavitev naših knjig na nemško govorečem tržišču. Torej v Nemčiji, Avstriji in Švici. Tam nas spoznavajo kot Hurra Helden. Hurra junaki. 🙂

 

Comments are closed.

Sorodni članki