“Mali junaki so popolno darilo!”

Kaj imajo skupnega znani Slovenci Mojca Mavec, Tone Kregar, Iva Kranjc,
Jasna Vale, Jasna Kuljaj, Rebeka Dremelj, Iztok Melanšek, Anja Baš …?

Prav vsi so več kot navdušeni nad idejo personaliziranih otroških knjigic, ki jo iskreno priporočajo tudi kot popolno darilo za male junakinje in junake.

Televizijska voditeljica Mojca Mavec je s personalizirano otroško knjigo presenetila svojo nečakinjo Nikijo, še prej pa je “sama štrbunknila vanjo”.

Zarja, hči pevca skupine Mi2 Toneta Kregarja svojo zgodbo najraje prebira v očijevem naročju. Tone Kregar priporoča personalizirane knjigice kot lepo, izvirno in zelo osebno darilo. S tem se strinja tudi Tinkara Fortuna, nekdanja članica skupine Bepop, katere hči Taja si je svojo knjigico personalizirala kar sama.

Kje si bo vaš mali junak umil roke?

Kje si bo vaš mali junak umil roke?

Svoji dobri prijateljici je knjigo, v kateri prijateljičin sinček Tilen reši zmaja, podarila tudi pevka Anja Baš, ki meni, da so knjige eden boljših načinov za krepitev otroške domišljije.

Navdušena, da njena Miša Zarja nastopa kot glavna junakinja, je tudi Jelena Vadnjal, tekmovalka showa Masterchef in “mastermind” slaščičarske oaze Ljubezen na prvi ugriz: “Vrhunska ideja – bravo Mali junaki!

Pri igralki Ivi Kranjc so za Bralno značko še premladi, a vendar meni, da za Male junake ni nikoli prezgodaj, zato se mala Sofia že uči, kje si bo umila roke.

Tudi pri Jasni Kuljaj je Miklavž za najbolj pridne izbral prav naše knjige in tako je Anastazija postala zvezda.

Rebeka Dremelj pa se je raznežila ob Pesmicah za sončne dni, ki jih je za njeno Šajano spisal Feri Lainšček.

... ko male junakinje postanejo zvezde!

… ko male junakinje postanejo zvezde!

Pestra ponudba zgodb je presenetila zakonca Vale, tako sta priljubljeni DJ Mike Vale in njegova žena Jasna Vale, ki je hkrati tudi njegov office manager, za zvezdico njunega življenja izbrala seveda Julija postane zvezda, poleg te pa sta v košarico dodala še Pesmice za sončne dni kot tudi Pesmice za zimsko veselje.

Avtor najbolj priljubljenega “fotr bloga” Ljubki nesmisel, Jure Marolt je svojo ljubko Višnjo nagradil s personalizirano slikanico o kahlici.

Ena izmed prvih glavnih junakinj, ki si je umivala roke, pa je bila (zdaj že velika punca) Iza, hči basista skupine Tabu Iztoka Melanška, katera se je “že ob prvem pogledu na ilustracije z njeno podobo dobesedno prilepila na knjigo.” Kratko in jedrnato je zaključil: “Super knjiga. Zabavna, prijetna in poučna.

Pesmice za sončne dni - Feri Lainšček

Pesmice za sončne dni – Feri Lainšček

Comments are closed.