Poln kovček biserov …

Ob širitvi na nemško govoreče trge smo se Mali junaki (tam znani pod imenom Hurra Helden) povezali tudi z nekaj najboljšimi lokalnimi avtorji in ilustratorji. Čepra smo Mali junaki mali, pa smo vseeno že takoj pritegnili pozornost enega najbolj aktivnih avtorjev otroške literature. Avtorja, ki ga v Nemčiji poznajo pod vzdevkom TINO. Je eden tistih, ki je s svojevrstnim slogom uspel prodreti daleč preko meja in je tako nekaj svojih najbolj uspešnih knjig prodal že v nakladi več kot 100.000 izvodov.

toni-01

Skupaj s Tinotom in slovenskim ilustratorjem Markom Renkom bomo Mali junaki tudi v Sloveniji v naslednjih dneh predstavili izjemno otroško knjigo z naslovom “Jakob in čarobni kovček”. Knjiga govori o dečku oz. deklici, ki lepega dne v roke dobi čarobni biser. In kaj se zgodi? Seveda se izpolnijo tudi najbolj skrite želje! Morje, delfini, palme, otoki … pa seved tudi simaptično štorasti pirati.

toni-02

Knjiga je edinstvenega ležečega formata, kar vam bo ob branju skupaj z vašim malčkom zagotovilo, da boste res “padli” v zgodbo. Je polna drobnih detajlov in zanimivih preobratov.

Če še vedno iščete najlepše otroško darilo za božič, potem bo morda prav ta knjiga odlična izbira.

Comments are closed.