Personalizirana slikanica za najboljšega prijatelja! Končno!

Zahteven proces od ideje do končnega tiska je bil resnično dolgotrajen. Neskončne ure brainstorminga in risanja in pisanja in ustvarjanja … In končno je ugledala luč sveta! Tega svet personaliziranih knjig še ni doživel, zato vam polni ponosa in z vzhičeno vnemo predstavljamo novo knjigo “Sedi, Fido!

Prva personalizirana slikanica, v kateri glavno vlogo igra vaš pes!

V personalizirani slikanici za domače ljubljenčke boste lahko izbrali seveda ime psa, poleg tega pa seveda tudi izgled psa: majhen, velik, srednji … dolgodlak, kratkodlak ali pa nekaj vmes … ravna ali skodrana dlaka … dolg ali kratek rep, privihan ali spuščen … s pikami ali brez … rjav, bel črn, črnobel, tricolor … barva oči … pokončna ali spuščena ušesa, špičasta ali okrogla … Poskušali smo izračunati možnosti, a jih je nešteto! Personalizirano do zadnje dlake! Poleg tega pa lahko seveda personalizirate tudi sebe.

Vi in vaš najboljši prijatelj se bosta podala na 5 različnih dogodivščin, ki se bodo zanimivo zapletle in iz katerih vas bo seveda rešil vaš kosmatinec. Štirinožcem z razlogom pravimo “človekov najboljši prijatelj”!

Čudovito darilo za vaše kosmatince in za vse pasje ljubljence, ki bo ostala za spomin še mnogo mnogo pasjih let!

Pozor! Prvim 50 naročnikom bomo podarili posebno pasjo darilno škatlo, ki bo vsebovala 3 majhna presenečenja za vašega pasjega prijatelja! A to še ni vse … Darilna škatla je na voljo v treh vonjih: losos, govedina in vegi. A za katerokoli se že odločite, vam lahko z zagotovostjo trdimo, da bo vaš pes navdušen!

“Hov hov, naroči mi knjigo tukaj!”

 

sedi-fido

 

 

Comments are closed.