Mali junaki smo postali NAJPODJETNIŠKA IDEJA 2016/2017

Najpodjetniška ideja je eden od projektov Poslovne akademije Finance časnika Finance, ki je letos potekal že 14. leto zapored. V vsem tem času so predstavili že več kot 500 novosti. Letos pa so bile opažene tudi naše unikatne personalizirane otroške knjige in tako smo v močni konkurenci v začetku junija Mali junaki osvojili laskavi naziv Najpodjetniška ideja 2016/2017!

Veseli smo, da smo z našo predstavitvijo in z našimi izdelki prepričali tako strokovno žirijo kot tudi vas, dragi uporabniki. Hvala vam! Hvala, ker ste nam s tem priznanjem dali nov veter pod naša krila.

Iskrene čestitke tudi sofinalistom: Feelif, Smart Turn System, Sistem COPS@factory, Trapview, BIG BERRY, Inovativni mulčer boxer, Jezikovna akademija, SmartNinja in Ulla.

Če nas kdo še ne pozna, si lahko ogleda video ali pa prebere nekaj več besed spodaj pod galerijo iz dogodka.

 

Naša predstavitev za Najpodjetniško idejo 2016/2017

Mali junaki smo založba unikatnih otroških knjig. Na trgu smo nastali ravno v času, ko so celotni branži založništva pripisovali počasen in boleč konec. A že v prvih nekaj mesecih so otroške slikanice, v katerih je lahko glavni junak prav vsak otrok, presegle vsa pričakovanja. Svojo knjigo je takrat dobilo več kot 1000 otrok, po dobrih treh letih pa smo že krepko presegli številko 30.000.

Z združevanjem naprednih tehnoloških rešitev personalizacije in spletnega nakupovanja na eni ter otroške domišljije na drugi strani, Mali junaki predstavljamo otroške knjige, ki jih svet še ni videl. V naših knjigah lahko naročnik določi spol, ime in izgled glavnega junaka, v najnovejši pa naročnik poleg glavnega junaka personalizira tudi mamico ter sam z izbiro zgodb določi ŠE vsebino knjige.

Vsaka knjiga nastane v tesnem sodelovanju ekipe Malih junakov in priznanih lokalnih avtorjev ter ilustratorjev, v kar je vloženih tisoče ur razvoja in ko knjiga enkrat ugleda luč našega pravljičnega sveta, so možnosti personalizacije NEOMEJENE.
 
Temelje čudežne dežele Malih junakov sta postavila Rado Daradan in Mic Melanšek, ki sta lahko vzgled direktorjem po celem svetu, saj pomagata, učita, iščeta rešitve in spodbujata k razvoju posameznika v ekipi, ki pa zdaj šteje že več kot 15 članov.

Smo mlada ekipa, ki z zavidljivimi uspehi osvaja tudi nemško in italijansko govoreča tržišča, dneve pa nam polepšajo prav vsa sporočila zadovoljnih staršev, dedkov in babic ter vse fotografije malčkov, ki uživajo ob svoji novi knjigi.

V prihodnjem letu želimo utrditi svoje mesto na evropskem zemljevidu kakovostne otroške literature ter tako zagotoviti dovolj sredstev za razvoj novih norih idej, ki nastajajo v naši deželi in hkrati ponuditi delovna mesta več kot 20 pridnim entuziastom.

Comments are closed.